Видалення учнів, видалення класів та звільнення місць у ліцензії.

Протягом шкільного року можуть наставати різного типу зміни в класах (наприклад, випуски 11-х та 9-х класів, перехід учнів в інші школи), тож іноді виникає потреба прибрати учнів, які вже не навчаються в класі (а іноді і цілі класи, які вже випустилися) з ліцензії, щоб звільнити місце для нових.

Ви можете скористатися функцією видалення учнів також у тому разі, коли профіль не використовується учнем (наприклад, учень забув пароль і муситься створити собі новий обліковий запис, при цьому він займає два місця в ліцензії).

При видалені учнів чи класу облікові записи учнів не видаляються. Ця функція змінює взаємодію учнів зі школою, учні, зазвичай, втрачають доступ до ліцензії (якщо вони не є членами кількох класів).

Інструкція для видалення учнів з класу

  1. Перейдіть до редагування обраного класу: Школа → Класи школи → вибір класу → Редагування.
  2. Знайдіть у списку «Учні класу».
  3. За допомогою кнопки «Видалити», підтвердіть видалення учня.

Інструкція для видалення класу

  1. Перейдіть до редагування обраного класу: Школа → Класи школи → вибір класу → Редагування.
  2. Натисніть на кнопку «Видалити клас», підтвердьте видалення класу.

Повернутися на сторінку «Інструкція для вчителів»

NAPIŠTE NÁM

Děkujeme za vaši zprávu, byla úspěšně odeslána.

Napište nám

Nevíte si rady?

Před položením dotazu si prosím projděte návody:

Prosíme, nezasílejte dotazy na prozrazení řešení úloh či vysvětlení postupu. Pokud hlásíte chybu, upřesněte prosím, v čem přesně spočívá.

Čeho se zpráva týká?

Vzkaz Hlášení chyby Obsah Ovládání Přihlášení Licence